Lei en kano!

Kanopadling på Vasetvannet er en ypperlig familieaktivitet. Hos oss kan du leie en kano. Redningsvest og padleåre er inludert. NB: Det er påbudt med bruk av redningsvest for alle brukere av våre utleiekanoer. All bruk av kanoene er på eget ansvar.

 

Kanoene leies ut enten for en halv dag eller en hel dag.
Halv dag tilsvarer 6 timer - du må altså ha låst inn kanoen igjen innen det har gått 6 timer. For hel dag må kanoen være innlevert innen kl 09.00 dagen etter.

VIKTIG: Etter booking og betaling vil du motta en kvittering på epost. På denne kvitteringen finner du en kode. Denne koden brukes til å åpne nøkkelboksen på naustet som ligger ved Vasetvollen (nedenfor Vasetstølen), hvor du vil finne kanoene, årene og redningsvestene (vi har også redningsvest til små barn). Ustyret skal være på plass igjen i Naustet innen utløp av leietiden.
OBS: Hvis du ikke får opp tilgjengelige kanoer på dagen du ønsker å booke, så er det fordi det ikke er ledige kanoer! Prøv en annen dato.
På bestillingen/kvitteringen vil det stå "et sete", men dette betyr en kano og det er plass til 4 stk i en kano. Halv dags leie for en kano er 310,-, mens hel dag er 580,-


Sjekk spamfilter om du ikke mottar e-post etter bestilling innen 15 minutter. 

Route

  1. Fagernes (NO)