Hva skjer

På denne siden finner du en oversikt over de største arrangementet på Vaset og i Valdres. På Les mer knappen her - kommer du videre til destinasjon Valdres sin nettside. Den gir deg oversikt over alt som skjer gjennom hele året i hele Valdres. 
Les mer.

WV7A009780

Vaset Skiheiser- Åpent hver dag i vinterferieukene

I uke 7, 8 og 9 er skiheisen åpen hver dag, kl. 10.00-16.00 
Valdres | vasetskiheiser
Kjøp heiskort 
Kjelkeaking 

WV7A0227

Påskejam i Vasetskiheiser

Olav i heisen arrangerer hvert år PÅSKEJAM i heisen. Hyggelig for hele familien. 
Les mer.

Finn Hesselberg Med To Fornøyde Fiskere

Familiefiskedag ved Buaråne

Søndag 14. juli arrangerer Vestre Slidre Jeger- og Fiskarlag familiefiskedag ved elva Buaråne sør for Jaslangen. Her blir det fiskekonkurranse, informasjon om fiskemuligheter i Vestre Slidre statsallmenning og gratis servering av kaffe, saft og ulike retter av ørret, abbor og sik.

{9FF9B903 861A 4F2C BE75 333DAE053550} 4F2C Edited1

Valdrestrippelen

Valdresløpet arrangeres av Vestre Slidre Idrettslag og er en del av Valdrestrippelen.Valdrestrippelen består av: Valdresrennet, Valdresløpet og Valdresrennet. 
Les mer. 

Rakfisk Noraker Gard

Rakfiskfestivalen

Norsk Rakfiskfestival er Norges største matfestival. Den går av stabelen første helgen i november hvert år - på Fagernes. 
Les mer. 

Lisjordetstølen

Stølsfestivalen

På Lisjordetstølen arrangeres Stølsfestivalen. En festival hvor man får oppleve en aktiv støl med aktiviteter for hele familien. 
Les mer.

Sommersymfoni

Valdres sommersymfoni

Valdres sommersymfoni har etablert seg som en av Norges ledende klassiske kammermusikkfestivaler og presenterer hvert år noen av verdens fremste klassiske utøvere.
Les mer.

Vinje

Vinjerock

Vinjerock gjev deg ei god blanding av livlege tonar og artistar frå fjern og nær, aktivitetar for alle, smaksopplevingar for dei matglade og veldig mykje kos. Festivalen går over tre dagar i juli kvart år. 
Les mer.

Hemsingfestivalen

Hemsingfestivalen

Hemsingfestivalen blir arrangert årleg i Aurdal, ei lita fjellbygd i Valdres med 700 innbyggjarar og stolte kulturtradisjonar. Her henta Edvard Grieg og Knut Hamsun inspirasjon i den vakre naturen, og Frydenlund Skysstasjon vart ein viktig møteplass for kunstnarar frå heile Noreg.
Les mer.