Om oss

Vaset Vekst SA er et samvirke for fellesgoder på Vaset, som; lekeplasser, gapahuker, sykkeltraseer, stier, skilting, m.m. Vi er mange som er med i dette samvirke, alt fra snekkere til rørleggere, butikker, fjellstuer og hytteeiere. Vi er alle opptatt av å videreutvikle Vaset til å bli en bra helårsdestinasjon for alle som ferdes her på Vaset. Det seg være hytteeiere, gjester på fjellstuene, lokale, de som leier en hytte eller bare de som er på gjennomreise. De som er med i Vaset Vekst SA finner du her.

Hytte på Vaset

På Vaset finnes det mange solide entrepenører. Ved å bruke kortreist lokal arbeidskraft er du med å støtter bygda, samtidig som du tar et ansvar for miljøet. Bedriftene er medlemmer i bedriftsnettverket Vaset Vekst SA. Gjennom dette bedriftnettverket er hver enkelt bedrift med å sikre gode tilbud og aktiviteter for deg som hytteeier! 

Turistinformasjon

I Valdres finnes det to Turiskontorer, en på Fagernes og en på Beitostølen. Her på Vaset fungerer både Joker, Spoetn og reiselivsbedriftene som gode steder å søke informasjon. 

Vestre Slidre kommune

For kommunal informasjon, anbefaler vi at dere tar kontakt med noen av de fine folka som jobber i vår kommune, Vestre Slidre kommune. 

Send oss en melding

Veien hit

Vaset, med sin sentrale beliggenhet i hjertet av Sør-Norge, er det enkelt å finne veien hit. Fra Oslo er det en biltur på i underkant av 3 timer. Fra Bergen er det i overkant 4 timer. På sommertid kan man også kjøre fra Hemsdal via Lykkja - ca en times biltur.

Veibeskrivelse:

Fra Oslo: For de som kjører egen bil eller leiebil fra Oslo, følg E18 mot Kristiansand, ta av til E16 mot Hønefoss før Sandvika Storsenter. Følg E16 forbi Sollihøgda, fortsett på E16 mot Fagernes. Når du kommer til Fagernes holder du rett frem gjennom sentrum og følger veien (E16) forbi Fagernes Camping mot Slidre. Ta av etter Ulnes Kirke, mot Ulnes. Følg veien en drøy kilometer før du tar veien opp til høyre. Hold denne til toppen. Velkommen du er nå på Vaset!

 

Fra Bergen: Den raskeste veien fra Bergen er E16 gjennom Flåm, Lærdal og Vang. Følg E16 gjennom Slidre, til Røn. Sving ned til venstre etter YX, forbi Kiwi på høyrehånd og Byggtorget Fossheim Sag på venstre side. Veien deler seg, fortsett opp bakken til venstre. Denne veien følger du til toppen - Velkommen du er nå på Vaset.